Overveielser før du sletter en kontakt på Telegram
Før du sletter en kontakt på Telegram, er det viktig å ta hensyn til noen aspekter som kan påvirke måten du samhandler med den personen på plattformen.
- Å slette en kontakt betyr ikke at du slutter å motta meldinger fra dem (med mindre du blokkerer dem også).
- Sletting av en kontakt hindrer heller ikke personen i å sende meldinger til deg i fremtiden.
- Den slettede personen vil ikke vite at du har fjernet vedkommende fra kontaktlisten din, da dette ikke påvirker kontaktlisten.
Slett en kontakt i Telegram på Android-enheter
Hvis du er en Telegram-bruker på en Android-enhet, følg disse enkle trinnene for å slette en kontakt raskt:
1. Åpne Telegram-applikasjonen og gå til hovedskjermen for chatter.
2. Trykk på trelinjersikonet øverst til venstre for å åpne menyen.
3. Trykk på Kontakter for å se listen over personer du er koblet til på Telegram.
4. Finn kontakten du vil slette, og trykk på den for å åpne chatten med den personen.
5. Trykk på kontaktens navn øverst på skjermen for å åpne kontaktens informasjon og innstillinger.
6. Trykk på treprikkerikonet øverst til høyre og velg Slett kontakt fra rullegardinmenyen.
7. Et popup-vindu vil dukke opp som ber om bekreftelse. Trykk på Slett for å fullføre fjerningen av kontakten.
Slett en kontakt i Telegram på iOS-enheter
Hvis du bruker en iPhone eller iPad, følg disse trinnene for å effektivt slette en kontakt på Telegram:
1. Åpne Telegram-applikasjonen og gå til hovedskjermen for chatter.
2. Trykk på Kontakter nederst til høyre.
3. Finn og velg kontakten du vil slette for å åpne chatten med den personen.
4. Trykk på kontaktens navn øverst på skjermen for å åpne kontaktens informasjon og innstillinger.
5. Trykk på Rediger øverst til høyre og velg Slett kontakt blant de tilgjengelige alternativene.
6. Et popup-vindu vil dukke opp som ber om bekreftelse. Trykk på Slett for å fullføre fjerningen av kontakten.
Slett en kontakt i Telegram på nett- eller skrivebordsversjonen
Hvis du foretrekker å bruke Telegram på datamaskinen din, følg disse trinnene for å slette en kontakt på nett- eller skrivebordsversjonen av plattformen:
1. Åpne Telegram Web eller skrivebordsapplikasjonen og logg inn med påloggingsinformasjonen din om nødvendig.
2. Klikk på KONTAKTER- ikonet øverst for å åpne kontaktlisten.
3. Klikk på kontakten du vil slette for å åpne chatten med den personen.
4. Klikk på kontaktens navn øverst i chatvinduet for å åpne kontaktens informasjon og innstillinger.
5. Klikk på trepunktsikonet øverst til høyre og velg Slett kontakt fra rullegardinmenyen.
6. Et popup-vindu vil dukke opp som ber om bekreftelse. Klikk på Slett for å fullføre fjerningen av kontakten.
Beste praksis når du sletter kontakter på Telegram
For å optimalisere Telegram-opplevelsen når du sletter kontakter, husk disse tipsene:
- Hvis du vil forhindre at noen kontakter deg igjen i fremtiden, bør du vurdere å blokkere vedkommende i stedet for (eller i tillegg til) å fjerne vedkommende som kontakt.
- Du kan organisere kontaktene dine i lister eller hemmelige chatter om nødvendig, i stedet for å slette dem. Dette lar deg holde en ryddigere kontaktliste uten å måtte slette folk helt.
Ved å følge disse trinnene og tipsene vil du raskt og effektivt kunne slette en kontakt på Telegram. Husk at å vite hvordan plattformens verktøy og alternativer fungerer, vil tillate deg å få en mer positiv og effektiv brukeropplevelse.